Лукс и кич в соцрезиденцията на VIP Brother

Шоуто стартира тази вечер, вижте къщата на съквартирантите
Обновена: 15 сеп 2014 14:13 | 15 сеп 2014 14:13, Александър Попов
55

Снимка: VIP Brother

Тази вечер ще отвори врати къщата на VIP Brother, като сред тези, които ще я прекрачат, са официално обявените Евгени Минчев и Йорданка Христова, Ели Гигова, Ива Екимова, плеймейтката Кучкова, Жени Калканджиева и съпругът й Тачо, Камелия Воче, актьорът Иво Аръков и др.

Къде ще живеят съквартирантите?

Замайващ лукс и търсен бароков кич са основният ключ към интериора на Образцовия дом. Преобладаващите цветове, както подобава на соцлукса, са червено и златно, килимите са ръчно тъкани, а мебелите са кожени или от велур, напълно подходящи, за да седнат в тях соцлидери.

Романтиката в дома ще се допълва от голяма камина в средата на хола с две удобни кресла пред нея. Билярдна маса с червено вместо традиционното зелено сукно ще разсейва съквартирантите от ежедневните битови проблеми и ще ги призовава да решават споровете си със стил и стик в ръка. Ренесансови картини красят стените, а празни барокови рамки очакват снимките на обитателите на Образцовия дом.

За да бъде атмосферата съвсем като в социалистическа резиденция, ВИП-овете ще се хранят на дълга маса, досущ като в ловните резиденции на Тато.

Естествено, къщата разполага с голям двор и басейн, където се очаква да се вихрят клюки и флиртове.

Освен Изповедалнята, спалните и баните, които останаха скрити за камерите, тайна остава и една голяма закрита площ, за която зрители и съквартиранти тепърва ще научат каква функция има, кой ще я обитава и при какви условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: VIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
19
 
! Отговори
onq преди 10 години
Предаване за ***, а те явно никак не са малко.
25
1
 
21
 
! Отговори
коментар преди 10 години
"ВИП Брадър" - пошло, изтъркано, ненужно предаване, за какво и е на Йорданка да става част от това?
24
2
 
23
 
! Отговори
Румен преди 10 години
Край с Нова телевизия в нас, няма да бъде включена докато не свърши тази простотия , нито участниците са випове, нито ме интересува тази къща , нито ми се гледа как пият, ядат и пърдат.
23
1
 
12
 
! Отговори
партиен член преди 10 години
*** звездите.
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези май не са влизали никога в соцрезиденция.
21
1
 
13
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Сега на Калканджиева само ще и четем изцепките, трагедията ще е пълна.
20
1
 
14
 
! Отговори
ууууууууууу преди 10 години
Леле пълно ще е с тиняци..................
19
2
 
22
 
! Отговори
С.А. преди 10 години
КАТО ДЕТЕ ИЗНАСЯХМЕ ПРОГРАМА В РЕЗИДЕНЦИЯ НО НЕ СИ СПОМНЯМ ДА Е ИМАЛО ТАКЪВ КИЧ БЕШЕ МНОГО СТИЛНО ЯВНО ПРОДУЦЕНТИТЕ ИСКАТ ДА ВТЪЛПЯТ НЕЩО НА ТЕЗИ КОИТО ГИ ГЛЕДАТ ДАНО ДА СА МАЛКО ТЕЗИ ЗРИТЕЛИ ЗАЩОТО ЩЕ ВИДЯТ ХОРА КОИТО ЗНАЯТ ЧЕ Е НЯМАЛО ТАКЪВ КИЧ----А ДАЛИ ТОВА НЯМА ВРЪЗКА С ИЗБОРИТЕ???? ЩОМ ИЗЛИЗА ОТ НОВА СЪС СИГУРНОСТ
18
1
 
17
 
! Отговори
Янукович преди 10 години
Дайте им по един чук и сърп и ги пуснете да пасат на спокойствие.
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 20Имаше... само зимата ако успееш да се вредиш по опашките :) и в повечето случаи бяха зелени
16
8
 
1
 
! Отговори
сс преди 10 години
До 13Ами начело на държавата след изборите ще застава член на БКП, ти какво очакваш.
15
5
 
21
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
От тия всичките само Йорданка Христова може да се нарече ВИП. Другите са некви такива дето са станали известни благодарение на нищоправенето си. А оня ватмана, дето в последствие си купи титла и стана лорд дори не искам да го коментирам.
14
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре, че и телевизията ни не е "соц" само с един канал, че щяхме да сме принудени да гледаме тази простотия.
13
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама при соца нямаше вип брадър, и портокали и банани нямаше трябваше да се редим на опашки а сега американците ни донесоха вип брадър и портикали и банани и маркови дрехи и много яко неща ни донесоха да се кефиме на живота.
12
7
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Всички във къщата са...звезди,ако не са,ще...станат щом са...там,да са живи и здрави.Никой не си е тръгнал от...къщата да не е...звезда,примери много.Българските вип...звезди са повече от звездите на...небето и това му е...хубавото;никой ги не знай,все едно да знаеш...звездите които светят над...южното полукълбо на Земята,то и над...северното,същата работа.Като няма...хляб,да има...зрелища.
11
2
 
15
 
! Отговори
Ампир преди 10 години
Не вижднищо социалистическо в цитираните "стилове" и в дългата маса-напротив.
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И нека "Празници на кича 2014" започне сега!
9
4
 
18
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Чудно защо по този гнусен начин малко или много се реабилитира социализма..?
8
4
 
14
 
! Отговори
ВИПаджия преди 10 години
До *** Реалист 2Приятелю, разбирам те напълно и те подкрепям. Но... Нова ТВ е частна телевизия, и няма нищо общо нито с държавните политики за подпомагане на населението при аварии, нито с бюджета на България и т.н. Щом частникът е решил, че ще си избие инвестициите чрез продажба на рекламно време, и не иска някаква подкрепа от държавата (т.е. няма да харчи парите от данъци), може да прави каквото си иска. Който се интересува от поредната боза, ще гледа. Който не се интересува...
7
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес учениците дадоха урок на цяла България, като вместо букет, и дори с букет отделиха по някой лев за пострадалите от наводненията ! БРАВОА VIP" персоните ще ви учат как да ядете с 5 различни вилици 5 лъжици, как да сгъвате салфетки и да ги хвърляте на подходяща музика ! БРАВОВие решавате от кой урок да вземете и на кой да подражавате !Добър вечер драги зрители, спите ли?